Klubbar i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad. Här finns det många klubbar som man kan gå till. Det finns dock en hel del olika sorters klubbar och beroende på personligheten hos en viss person, kan det vara olika klubbar som passar personen bäst.

En av de populäraste klubbarna i Stockholm är dock F12 Terrassen. Det är en nattklubb som har öppet mellan 21.00–03.00. Åldersgränsen ligger på 23 år på fredagar och lördagar. De resterande dagarna ligger åldersgränsen på 20 år. Det är öppet alla sju dagar i veckan och de påstås utlova feststämning i toppklass. Många professionella dj:ar uppträder och det är en plats för konst, trend och även mode. Det kostar dock 100-140 kronor för inträde men enligt ryktena bör det vara värt priset. Enligt användarna på AlltomStockholm.se har klubben fått en relativt positivt bedömning på 3.6 av 5 stjärnor.

En annan relativt populär klubb i Stockholm, kallas för Sommar. Denna klubb har en åldersgräns på 23 år. Bedömningen av användarna på AltomStockholm.se är lite positivare än hos F12 Terrassen. Bedömningen ligger på 3.7 av 5 stjärnor. I klubben uppträder bland annat dj:ar och liveband. Även den storslagna duon Icona Pop har uppträtt i denna klubb.

Nattklubben Berns är också en väldigt populär klubb. Klubben har gått hem hos människor i alla stilar, vilket gör att alla besökare kan vara helt olika och man kan träffa all sorts av människor här. Det är även en väldigt populär mötesplats för musikintresserade. Inträdet är dock relativt högt och ligger på ungefär 220 kronor.

Privacy Policy