Nu är idolcirkusen i gång på riktigt!

bild från tv4.se
bild från tv4.se

bild från tv4.se

Fredagsmyset är i gång på riktigt och kvaliteten på artisterna är hög i år! Redan nu så lyser en stjärna redan starkare än övriga deltagare. En Norrlänning vid namn Simon Zion sticker ut både stilmässigt, röstmässigt och scenmässigt. Han har redan hittat sig själv i musiken och det gör att hans framträdanden blir väldigt självklara och otroligt bra och säkert.
Ska vi börja med stilen. Det är inte ofta vi ser batikklänningar i idol och det hör definitivt inte till vanligheterna att en kille gör det. Men Simon vågar att sticka ut och köra på sin väldigt personliga och riktigt urcoola stil. Han har dessutom en väldigt stor känsla för detaljer och hittar det där lilla extra som sätter den lilla pricken över i:et. Snyggt! Coolt! Självsäkert! Wow!
Inte nog med att han klär sig coolt, han rör sig väldigt coolt också. Han har rytmen i blodet och får sina rörelser att kännas naturliga och självklara. Han har det i sig och behöver inte köra på ett skådespel eller på något inövat som inte känns naturligt.
Sist men absolut inte minst. Rösten. Sällan har vi skådat en sådan röst i Idol tidigare. Han sätter tonerna perfekt, gör låtarna han sjunger till sina egna och har en sådan känsla att publiken får ståpäls på armarna. Juryn också för den delen, för dem verkligen älskar och hyllar Simon, och med all rätt. Han är och kommer att bli en riktig stjärna, det vågar vi utlova redan nu. Det känns som att det är början på något stort.
Det ska bli otroligt intressant att få följa Simons resa i idol och vi hoppas och tror att han kommer att vara med ända tills slutfinalen går av stapel i globen senare i höst.

Privacy Policy