Tredje fredagsfinalen i Idol

idoldeltagare

 Det är säsongens tredje fredagsfinal och temat är girl/boy-band. Egentligen ett tråkigt tema och det ska bli intressant att se vad idolerna kan göra i sina tolkningar av dessa storstjärnor. Så vad har idolerna valt för låtar, jo:

Frans Walfridsson– Sorry seems to be the hardest word (Blue) Tove Burman– About you now (Sugababes) Axel Schylström– Story of my life (One Direction) Magnus Englund– You ruin me (The Veronicas) Ida da Silva– Free your mind (En Vogue) Martin Almgren– When you’re looking like that (Westlife) Amanda Winberg– Survivor (Destiny’s child) Bori Shoyebo– End of the road (Boyz II Men) Anna-Sofia Monroy– Ugly heart (G.R.L.) Simon Zion– Moves like Jagger (Maroon 5)
Och i ärlighetens namn så är väl idolernas val inte av den roliga sorten. Många uttjatade och tråkiga låtar. Intressant i kväll är Magnus Englunds tolkning av The Veronicas- You ruin me, här har han verkligen chansen att visa vad han går för sångmässigt. Vi tror att han kommer att klara det bra. Storfavoriten har valt en av tiotalets mest uttjatade låtar och vi hoppas verkligen att han hittar en ny vinkling på låten, men det brukar han ju göra. Kaxiga Ida da Silva har valt en riktig cool låt som förmodligen kommer att passa henne som handen i handsken. Den har attityd och den är sexig. Precis som Ida da Silva själv alltså.

Ja, vi får se hur det går för idolerna i kväll. De kommer att få det hett om öronen, det är en sak som är säker, juryn är tuffa det här året. De har ju tidigare sagt att de vill överträffa sig själva i år, det återstår att se. En saker är då säker, idolerna kommer att få överträffa sig själva om de inte ska riskera att åka ut. Det räcker med en svag insats för att hänga löst.

 

Privacy Policy